My®Foto 
De perfecte foto

 Over mij


Ik ben Myrthe Dollé, 21 jaar en woon in Badhoevedorp. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast volg ik een opleiding NLP in Amsterdam. Sinds kort heb ik besloten van mijn hobby ook mijn beroep te maken.


Van jongs af aan was ik gek op fotografie. Ik kon urenlang naar een mooie foto staren. Toen ik zelf de fotocamera ontdekte zag ik overal kans voor een mooi plaatje. Overal en in iedereen zit wel iets moois. Mijn camera geeft me de mogelijkheid dit vast te leggen op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Door fotografie hoop ik anderen te helpen het mooiste in zichzelf naar voren te laten komen en mooie momenten vast te leggen.


Wat mij onderscheid van de massa is niet alleen dat ik aandacht heb voor hoe jij jezelf ziet/wil zien, maar ook mijn achtergrond in de psychologie. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat alle foto's worden gemaakt op een manier die bij de klant past en waarin de klant zich prettig voelt. 


Heeft u nog vragen? Stuur me gerust een berichtje!