My®Foto 
De perfecte foto

 

 

 

 

 

Contactpagina

 

 

Laat hier uw bericht achter

 

Heeft u vragen of opmerkingen over het aanbod, wilt u weten wat voor u de beste keuze is

Dan kunt u hieronder een bericht achterlaten!


MyrFoto

Email: fotograaf@myrfoto.nl

Telefoon: +31 6 45294723

KVK nummer: 72941871


Momenteel kunt u mij zowel telefonisch als op WhatsApp, Instagram, Facebook of mail bereiken. Social media

 

Volg MyrFoto nu ook op social media. Hier krijgt u niet alleen een kijkje in de verschillende fotoshoots, 

maar ook mijn persoonlijke collectie. 

 

Instagram: @MyrFotoNL

Facebook: https://www.facebook.com/MyrFoto/

Gastenboek

Rowan Peelen-Dijkstra
29-10-19 15:29:46
Op onze bruiloft heeft myrthe hele leuke spontane foto’s gemaakt. Helaas kreeg onze zoon 2 dagen voor de bruiloft de waterpokken en zagen we onze mooie foto’s in rook op gaan. Maar myrthe heeft ze geweldig bewerkt en er is geen waterpok te zien 🥰! Heel blij mee!!
Bas Borgs
28-06-19 08:44:26
Prachtige fotoshoot met Myrthe in het Amsterdamse bos gehad. Waar Myrthe heel goed in is, is om spontane foto's te maken. Ze zorgt ervoor dat je de camera af en toe vergeet, en dat heeft de mooiste foto's opgeleverd! Het was een leuke dag met een prachtig resultaat!
Willeke van Delden
11-06-19 20:00:18
Op 9 mei 2019 zijn Peter en ik in onze eigen tuin getrouwd. Myrthe heeft zgn 'evenementen fotografie' gedaan wat een heel fantastisch beeld gaf van onze bruiloft waar we met veel plezier op terug kijken. Zoals men zegt: gelukkig hebben we de foto's nog!
Liefs van Willeke en Peter van Delden
Kelly Borgs
11-06-19 19:59:51
Ik heb een super leuke dag gehad met Myrthe! Samen met mijn gezin hebben we een fotoshoot van 2uur gehad. In het begin was het even wennen aan een camera die op je gericht stond, maar Myrthe stelde ons al snel op ons gemak. We hebben vooral veel plezier gehad en dat is zeker terug te zien in de foto’s! De foto’s zijn mooi bewerkt en er is veel gespeeld met licht. Van tevoren hadden we nog niet goed nagedacht over de locatie en daar moesten we ook even naar zoeken. Uiteindelijk hebben we zowel binnen als buiten foto’s gemaakt. Na een week hadden we alle foto’s al binnen. Ik kijk met veel plezier en goede herinnering terug naar de foto’s! Zeker voor herhaling vatbaar!! Dankjewel Myrthe voor deze dag!
Britta Sluis
25-04-19 22:37:48
We hebben onze meiden met kerst een fotoshoot gegeven. Prachtige, natuurlijke foto’s met heel veel plezier. Heel blij met het resultaat !
Tonen: 5  10